Allesoverhr

Allesoverhr.nl is dé HR website waar kwaliteit, actualiteit, advies en kennis op het totale gebied van

HRM voor de HR-professional op een overzichtelijke wijze gepresenteerd wordt.
Allesoverhr.nl is de enige HR website in Nederland die de functie informatie en advies combineert vanuit een HR inhoudelijke achtergrond i.pv. een uitgeversachtergrond. Zij onderscheidt zich van andere initiatieven omdat informatie voorop staat. Honderden modellen, standaarden, checklisten en do’s and dont’s bieden de (HRM-)manager en de professional ondersteuning in hun praktijk.

De redactionele nieuwsbrief biedt wekelijks het laatste vaknieuws, artikelen, tips, tools en trends voor (HRM-)managers en professionals. De informatieve nieuwsbrief wordt kosteloos per e-mail wekelijks naar ruim 10.000 HR-professionals verzonden.

allesoverhr-logo-e1555588806661
Allesoverhr

Allesoverhr.nl is dé HR website waar kwaliteit, actualiteit, advies en kennis op het totale gebied van HRM voor de HR-professional op een overzichtelijke wijze gepresenteerd wordt.Allesoverhr.nl is de enige HR website in Nederland die de functie informatie en advies combineert vanuit een HR inhoudelijke achtergrond i.pv. een uitgeversachtergrond. Zij onderscheidt zich van andere initiatieven omdat […]