HRcommunity

HRcommunity verbindt hr-professionals om het delen van kennis en ervaringen te vereenvoudigen en leren te versnellen. Wij dragen bij aan productieve en toekomstbestendige organisaties. Leren leidt tot innovatie, wat de grootste aanjager van productiviteit is. Productiviteitsgroei wordt vooral bereikt door innovatie, waarbij het grootste deel bestaat uit sociale innovatie (75% volgens professor Volbeda). Oftewel innovatie vanuit verbinding. Een belangrijke taak en mooie kans voor HR dus.

HRcommunity, is, met haar labels HRtop100 en HRjob het knooppunt in HR in Nederland. Met Zorgcommunity en vooral Onderwijscommunity hebben wij ook twee heel populaire zusjes. Deze drie communities worden onderhouden door ongeveer 10 mensen. Wij hebben redactie, eventmanagement en marketingexpertise in huis, waarmee wij individuele auteurs en leden maar ook onze partners en sponsors op maat bedienen.

HR_Logo_rectangular
HRcommunity

HRcommunity verbindt hr-professionals om het delen van kennis en ervaringen te vereenvoudigen en leren te versnellen. Wij dragen bij aan productieve en toekomstbestendige organisaties. Leren leidt tot innovatie, wat de grootste aanjager van productiviteit is. Productiviteitsgroei wordt vooral bereikt door innovatie, waarbij het grootste deel bestaat uit sociale innovatie (75% volgens professor Volbeda). Oftewel innovatie […]