Partners

Over Weborama

Weborama levert technologie en services voor gerichte en impactvolle online advertenties. Zo helpt Weborama (internationale) klanten met het verleiden van hun doelgroep door geavanceerde advertenties haarscherp en dynamisch te targeten. Via slimme algoritmen en Weborama profielen met gedrags- en sociaaldemografische data. Zowel via mobiel, desktop als tablet. Het Weborama platform optimaliseert campagnes continue. Weborma is marktleider in Nederland en werkt voor grote merken, uitgeverijen, mediabureaus en reclamebureaus. Meer informatie vindt u op de website.

Over eXigoMedia

eXigo is gespecialiseerd in Engelstalige websites van hoge kwaliteit en in het vertegenwoordigen van hun Europese bezoekers. Het is meer dan een naam, product of bedrijf, het is een manier van denken en zakendoen: zoals het hoort. Met een hoofdkantoor in Nederland en sterke lokale partners in meerdere Europese landen is eXigo een verse, gedreven speler in de Europese markt.Op dit moment vertegenwoordigt eXigoMedia sterke uitgevers zoals: DigitalTrends.com, Gamershell.com, Savvy.com en Glam.com. Ook is eXigomedia in het bezit van een aantal sterke uitgevers, zoals tcmagazine.com & gameconnect.info. Meer informatie vindt u op de website.

Over IMHO

IMHO is een gespecialiseerd traffichuis, dat voor zijn klanten zorg draagt voor het advertentiemanagement, de plaatsing van online campagnes en het meten van de campagneresultaten. Met zijn expertise op dit gebied helpt IMHO bedrijven om tegen zo laag mogelijke kosten een zo hoog mogelijk rendement te behalen op de online marketingactiviteiten. IMHO is een besloten vennootschap met kantoren in Zweden, Nederland en Italië. Het bedrijf is in Zweden opgericht in 2001. De Nederlandse vestiging is geopend in 2004. Meer informatie over IMHO vindt u op de website.

Over Datacon

Datacon is een ICT-bureau dat zich heeft gespecialiseerd in de implementatie van business solutions en webapplicaties gebaseerd op het Microsoft .Net-platform. Datacon levert toegevoegde waarde door zijn kennis en maatwerk te combineren met de juiste standaardproducten. Hierdoor is Datacon in staat om op tijd en binnen het budget rendabele oplossingen te bieden waarmee bedrijfsprocessen worden verbeterd, de klanttevredenheid wordt verhoogd en nieuwe opbrengsten worden gegenereerd. Datacon verzorgt voor AdSeven Media de hosting van de website. Meer informatie over dit bedrijf vindt u op de website van Datacon.

About InSites Consulting

InSites Consulting is a full-service consultancy, covering all fields of market research. Using a range of quantitative and qualitative methods, we provide our clients with custom-made solutions and marketing recommendations. We combine innovative approaches with proven and highly accurate methods to design marketing strategies tailored to individual clients’ needs. More information can be found on Insites.eu.