Over ons

Over ons

AdSeven Media is opgericht in maart 2006. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een succesvolle speler in de markt van commerciële exploitatie van websites en overige interactieve media.

Het advertentienetwerk van AdSeven Media bestaat uit meer dan 160 websites. Daarbij is een duidelijke segmentatie gemaakt naar specifieke doelgroepen. Deze segmentatie zorgt voor een heldere en overzichtelijke portfolio. Deze stelt ons in staat om adverteerders een groot bereik te bieden in het juiste umfeld en een optimaal rendement te realiseren voor onze adverteerders. Bekijk hier het complete netwerk van AdSeven Media

Uitgevers

Dankzij korte lijnen met onze uitgevers kunnen we direct inspelen op de specifieke wensen van onze klanten. Naast de standaard advertentievormen als banners bieden we daarnaast ook creatieve maatwerkoplossingen. Onze doelstelling daarbij is een lange termijn relatie met tevreden klanten.

Specialisatie van AdSeven Media

Omdat de specialisatie en de ervaring van AdSeven Media geconcentreerd zijn op de commercie en de succesvolle verkoop van onlinemediadragers, werken wij op het gebied van bedrijfskritische processen samen met de volgende ervaren partners.

Wil Meer Weten?

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van AdSeven Media of bent u geïnteresseerd in de commerciële exploitatie van uw website? Neem dan contact met ons op via info@ad7.nl of 020 – 30 86 566