Voedingsmiddelen

FoodHolland

De website FoodHolland voorziet haar bezoekers dagelijks van actueel nieuws en vacatures.

FoodHolland richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie en de organisaties daaromheen, die behoefte hebben aan korte en overzichtelijke informatie.
Door het ontsluiten van kennis en diensten via de internetsite geeft FoodHolland haar bezoekers houvast en richting bij de problematiek van vandaag en de kansen van morgen. De nadruk ligt daarbij op innovatie, actualiteit en markt.

Horeca Link


Horeca Link is de Portal voor de Horeca ondernemer met links, dagelijkse actueel nieuws

een forum voor actualiteiten. Hiernaast wordt het forum door bezoekers regelmatig bezocht alsmede vakinformatie op het gebied van evenementen, beurzen, de kalender voor horeca evenementen, alsmede download van recepten,  etc.. Horeca Link is een volledig onafhankelijke website voor de Horeca en is niet verbonden aan een organisatie of bedrijf.

De website kan een aanvulling zijn voor iedereen die een relatie heeft met de Horeca ofwel de wereld van eten, drinken, slapen en vergaderen.

Proost


Informatie over drank in de meest brede zin van het woord voert de boventoon:

achtergronden over en de geschiedenis van producten, taptechniek, introducties nieuwe producten, glaswerk, drankbehandeling, tips & trends, etc.
Daarnaast blijft steevast volop ruimt gereserveerd voor andere relevante informatie over onder meer apparatuur, meubilair, trends, interieurbouw, CAO’s, juridische en fiscale zaken, borrelhapjes, speelautomaten, openingen van nieuwe zaken, jubilea, etc.

VerpakkingsManagement

VerpakkingsManagement is hét kennisplatform voor de verpakkende industrie. Via print en online blijven professionals volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie. VerpakkingsManagement verzendt wekelijks een e-mail nieuwsbrief die ingaat op de laatste ontwikkelingen in de verpakkingsbranche.