Verkopersonline

Verkopersonline.nl is een onafhankelijke website met actuele content voor de verkoop professional.

Hier treft u vakinformatie door middel van artikelen, tips, columns over het vak verkopen in de ruimste zin van het woord; nieuws uit de verkoop branche en onderwerpen die verkoop professionals beroepsmatig zouden kunnen interesseren, zoals telemarketing, direct marketing, relatiegeschenken en CRM.
Hiernaast wordt een wegwijzer aangeboden door middel van een linkverzameling met bedrijven actief op het gebied van verkoop alsmede een naslagwerk en archief.
Uitgangspunt van deze site is de beroepsmatige interesse van de verkoper en de salesmanager en die interesse beperkt zich niet tot ‘het vak verkopen’. Daarom omvat verkopersonline ook informatie over motivatie, auto’s en kleding en dergelijke.

chrome-capture-2023-8-28 (7)
Verkopersonline

Verkopersonline.nl is een onafhankelijke website met actuele content voor de verkoop professional. Hier treft u vakinformatie door middel van artikelen, tips, columns over het vak verkopen in de ruimste zin van het woord; nieuws uit de verkoop branche en onderwerpen die verkoop professionals beroepsmatig zouden kunnen interesseren, zoals telemarketing, direct marketing, relatiegeschenken en CRM.Hiernaast wordt […]