Vastgoed en Architecten

Archidat Bouwformatie

Naar wie u ook op zoek bent: opdrachtgevers, architecten of wilt u communiceren met verschillende partijen in de bouwkolom? Bouwformatie bereikt bouwprofessionals uit alle gelederen van de bouwkolom.

ArchiNed


Het onafhankelijke architectuurplatform ArchiNed schrijft, redigeert, verzamelt en koppelt informatie op

het gebied van ruimtelijk ontwerp in Nederland (Architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur en aanverwante disciplines).
ArchiNed.nl is al sinds 1997 op het internet aanwezig en heeft in die tijd een sterke reputatie opgebouwd. ArchiNed publiceert actueel hoogwaardig architectuur nieuws van eigen redactie, vakinhoudelijke discussies, een overzicht van alle zich op Internet presenterende Nederlandse ruimtelijk ontwerpbureaus, een succesvolle vacaturebank waarin naast vraag en aanbod van personeel en stageplaatsen ook freelancers zich kunnen aanbieden, een agenda met tentoonstellingen, lezingen, uitstaande prijsvragen, symposia, een kiosk met een overzicht van de vijf belangrijkste architectuurbladen, een societyrubriek en nog veel meer.
De geboden informatie wordt op een centrale plaats op het Internet bereikbaar gemaakt. Door deze bundeling presenteert de Nederlandse architectonische cultuur zich als een geheel aan de buitenwereld. Dit vereenvoudigt het zoeken en maakt een snelle en efficiënte overdracht van zakelijke en culturele informatie mogelijk.

Bedrijfspand

Bedrijfspand.com is de snelst groeiende bedrijfsonroerendgoed portal voor (ver)huren en (ver)kopen van

zakelijk vastgoed. Landelijke bekendheid via de KvK kamerkrant, zoekmachines als Google en andere berichten in de media hebben Bedrijfspand.com tot een gerenommeerde vastgoedspeler gemaakt die iedere ondernemer al sinds 2001 weet te vinden.

Bedrijfsvastgoed


Bedrijfsvastgoed.nl is ontstaan uit de behoefte om alle beschikbare bedrijfspanden in 1 overzicht

op internet te kunnen vinden. Het aanbod van bedrijfspanden (kantoorruimte, bedrijfsruimte, showroomruimte e.d.) is beschikbaar op internet maar dusdanig verspreid. Aan deze behoefte hoopt bedrijfspanden.nl te kunnen voldoen.

Een duidelijk overzicht van het meest relevante aanbod van bedrijfspanden verzameld in 1 overzicht. Met het beschikbaar stellen van dit ‘totaal’ overzicht en de makkelijke zoekfuncties van bedrijfsvastgoed.nl brengen de site, de bezoeker vervolgens graag naar de aanbiedende partij van het bedrijfspand.

de Architect

de Architect is het meest toonaangevende architectuurplatform

Vastgoedmarkt

Vastgoedmarkt.nl biedt nieuws, achtergronden, opinie en tal van handige tools.

Vastgoedmarkt is het platform voor commercieel vastgoedprofessionals die streven naar het beste rendement, voorsprong en zekerheid. Het platform biedt verdieping en achtergronden door feiten, cijfers, analyses en trends uit te diepen.

Vastgoednieuws

Vastgoednieuws.nl informeert haar abonnees elke werkdag over actualiteiten op het gebied van de winkel-, woning- en

kantorenmarkt, vastgoedfondsen, ontwikkeling van diverse locaties, fiscaliteiten, wetgeving en beleid, infrastructuur. Ook volgen vastgoednieuws marktpartijen zoals institutionele beleggers, adviseurs, beheerders, projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties, overheden en verschillende vertegenwoordigers van de vastgoedsector voor haar bezoekers. Hiertoe raadpleegt Vastgoednieuws.nl dagelijks tientallen bronnen.

Vastgoednieuws levert haar abonnees iedere werkdag een e-mail met daarin de headlines van de meest recente ontwikkelingen op de Nederlandse vastgoedmarkt.