Technologie – ICT

Het technologie-ICT-channel bestaat uit vooraanstaande websites. Deze websites worden bezocht worden door ICT-professionals, innovators en geïnteresseerden in vraagstukken op het gebied van technologie, hardware, software en aanverwante producten en diensten.

Kerncijfers per maand

Uniek bezoek
2.300.000
 
Impressies
> 30.000.000

AG Connect

AG Connect is sinds 1967 de essentiële bron van ideeën en informatie die betekenis geven aan een wereld in constante transformatie. Wij laten zien hoe tech elk aspect van ons leven verandert, van onze organisaties, ons werk en onze carrière tot onze cultuur, wetenschap en maatschappij.

C’T

C’T is al meer dan 20 jaar de autoriteit op gebied van IT. De doelgroep bestaat uit ervaren (professionele) computergebruikers, die c’t voor zowel zakelijke als privé-beslissingen raadpleegt. Met het laatste computernieuws, nieuwe technologieën, uitgebreide tests en workshops biedt c’t een grote groep koopkrachtige en hoogopgeleide consumenten de juiste informatie om optimaal rendement te halen uit hun apparatuur en software.

CIO

CIO is er voor de CIO’s, het enige platform in Nederland dat zich richt op de hoogste ICT beslissers binnen het segment van organisaties met meer dan 500 medewerkers.

CNET


Cnet is een internationale website. Zij biedt 24/7 het laatste nieuws op het gebied van technologie. Cnet richt zich op zakelijke profes…

Cnet.com is een internationale website.  Zij biedt 24/7 het laatste nieuws op het gebied van technologie. De website omvat zowel informatie over zakelijke technologie (office-hardware en -software), als reviews van de laatste gadgets, denk hierbij aan; HDTV’s smartphones en digitale camera’s.

Computable

Computable is de online vaktitel voor professionals in de informatietechnologie. Op deze pagina vind je informatie over de website en het gelijknamige magazine.

Computable ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ict-professional en de ict-manager in hun werk. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps-, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, opinies en achtergronden.

Computerworld

Computerworld biedt achtergronden, analyses en opinies bij de actualiteit in de IT-wereld.

dutchitchannel

Het nieuwe Dutch IT

Het afgelopen jaar heeft een golf van veranderingen met zich meegebracht.

We zijn nu niet alleen een vooraanstaande uitgever en nieuwsplatform, maar hebben ons tevens ontwikkeld tot een toonaangevend platform voor contentcreatie en Tech IT-marketing.

Focus on IT

Focus on IT is een online vakblad met IT-nieuws en informatie voor IT-leveranciers en -dienstverleners die hun visie willen delen met IT-specialisten, eindgebruikers, channel partners en zakelijke beslissingsnemers voor het bepalen van de strategie, het beleid en het productenportfolio voor IT.

ICTmagazine

De website ICTmagazine.nl maakt deel uit van de ICT vakbladportfolio van DNU Media B.V. DNU is ontstaan uit een bundeling van uitgeefactiviteiten die hun oorsprong vinden in Combell Media Groep, opgericht in 1986. Het huidige management staat borg voor tientallen jaren uitgeefervaring. DNU biedt met haar vakmedia nieuws op economisch en financieel terrein, actuele trends en ontwikkelingen en richt zich op praktische ondernemersgerichte handelsinformatie, bedrijfsnieuws en de laatste product- en marktontwikkelingen.

IT executive

IT executive.nl en CIO TV zijn business platforms van hoge kwaliteit. In onze content maken we ruim plaats voor interviews met leiders uit de IT wereld, verslagen van sessies en de beste customer cases, waarbij we de doelgroep centraal stellen.

Techrepublic

Techrepublic is een internationale website. Zij biedt marketeers toegang tot een IT-publiek dat actief op zoek is naar oplossingen voor technoi…

Techrepublic.com is een internationale website. Zij biedt marketeers toegang tot een IT-publiek dat actief op zoek is naar oplossingen voor technische en zakelijke problemen.
De bezoekers zoeken op Techrepublic.com ook het laatste nieuws en de laatste producten op zakelijk en technologisch gebied.

Telecompaper

De website van Telecompaper is een perfect medium om telecommunicatieprofessionals, zakelijke gebruikers en prosumenten te bereiken. Wij bieden informatie en marktinzichten voor de wereldwijde telecommunicatie-industrie. Onze redacteuren brengen dagelijks verslag uit van de belangrijke ontwikkelingen op de internationale telecommarkt. De website is opgedeeld in Engels- en Nederlandstalige secties, waardoor u verschillende advertentiemogelijkheden hebt.