Technologie–Gadgets

Het channel “Technologie – Gadgets” bestaat uit een vijftal websites die gezamenlijk een bereik genereren van meer dan 600.000 unieke bezoekers op maandbasis. De bezoekers van deze websites zijn geïnteresseerd in een diversiteit aan gadgets, zoals telefoons, navigators, pda’s, digitale camera’s en mp3-spelers, evenals in achtergrondinformatie over soortgelijke en aanverwante producten en diensten.

Kerncijfers per maand

Uniek bezoek
1.000.000
 
Impressies
>20.000.000

Camera2go is een website waarop al het laatste nieuws te vinden is omtrent camera’s. De site houdt de bezoeker op de hoogte van alle ontwikkelingen op cameragebied, gadgets, fotosoftware, lenzen, vakliteratuur, en diverse reviews van de laatste modellen. Ook werpt Camera2go een blik op de vele accessoires op cameragebied, denk aan geheugenkaarten, statieven, flitsers en fotoprinters. Daarnaast biedt Camera2go ook fotografietips en houdt de bezoekers op de hoogte van alle fotografie evenementen.

Website url
 

Kerncijfers per Maand

Uniek bezoek
90.000
 
Impressies
900.000
 
Pagina’s
450.000
 

Bezoekersprofiel

Zowel professionele fotograven als fotografieliefhebbers die al wel enige kennis hebben op het gebied van fotografie.

Advertentieformaten

  • 336×280
  • 728×90
  • 300×250

Cameraportal.nl is Nederlands best bezochte site over digitale camera’s en fotografie. Iedere dag het laatste nieuws over digitale camera’s, tests en vergelijkingen. Actueel, compleet, snel en duidelijk!

Website url
 

Kerncijfers per Maand

Uniek bezoek
180.000
 
Impressies
1.200.000
 
Pagina’s
500.000
 

Bezoekersprofiel

De bezoekers van Cameraportal.nl bezoeken de website om camera’s te vergelijken, winkels te zoeken, nieuwsberichten te lezen en om mee te doen met de fotowedstrijd.

Connexie.nl is een informatieve en interactieve telecom en website voor zakelijke gebruikers. Connexie.nl houdt bezoekers dagelijks op de hoogte van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie en ontwikkelingen binnen de branche. Naast actueel nieuws bevat Connexie.nl onder andere uitvoerige producttesten van mobiele telefoons, navigatiesystemen en dect-telefoons. Ook kunnen bezoekers meedoen aan prijsvragen en polls en hebben de mogelijkheid om te reageren op de meest uiteenlopende telecom gerelateerde onderwerpen.

Website url
 

Kerncijfers per Maand

Uniek bezoek
25.000
 
Impressies
90.000
 
Pagina’s
45.000
 

Bezoekersprofiel

Professionals werkzaam in de telecommunicatie en ICT sector. Hierbij kan gedacht worden aan: beleidsbepalers, directieleden en managers binnen de telecom branche; alsmede hoofdinkopers, shop managers en directie binnen de retailbranche. Hiernaast wordt de website bezocht door ICT managers werkzaam bij de top 200 bedrijven.

Hear.nl is reeds zeven jaar Nederlands grootste en meest toonaangevende website waar consumenten informatie kunnen vergaren over audio- en videoapparatuur, de betere audio speciaalzaken, importeurs en fabrikanten.

In december 2008 is de site vernieuwd, met een compleet nieuw uiterlijk, die volledig aansluit op de huidige belevingswereld van consumenten en internetters. Met deze site kunnen we optimaal een brede groep van consumenten, die zich willen oriënteren op het gebied van elektronica, bedienen. De eigen onafhankelijke redactie schrijft en plaatst dagelijks artikelen, reviews en het laatste nieuws uit de wereld van beeld en geluid op de website hear.nl.

Nieuw zijn ook een aantal vaste bloggers die hun mening of ervaringen over een bepaald onderwerp geven. Daarnaast is er de coolwall waarmee bezoekers nieuwe producten kunnen raten en is de onafhankelijke redactie begonnen met het maken van eigen reviews.

Website url
 

Kerncijfers per Maand

Uniek bezoek
200.000
 
Impressies
3.600.000
 
Pagina’s
1.800.000
 

Bezoekersprofiel

Adverteren op Hear.nl kan heel interessant zijn omdat u gericht een doelgroep bereikt met uw advertenties, namelijk personen die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen op het gebied van audio, video, gadgets en lifestyle producten. Een perfect platform voor merk- en productbranding en het sturen van leads.

JouwTomTom is een 100% onafhankelijke informatiebron voor alles met betrekking tot Personal Navigation Devices (PND’s). De site biedt nieuws, reviews, achtergronden en een uitgebreid forum en heeft ten doel alle (potentiële) PND-bezitters te helpen optimaal gebruik te maken van de navigatie-systemen van onder andere TomTom, Garmin, Navman, Mio en Sony.

Website url
 

Kerncijfers per Maand

Uniek bezoek
94.000
 
Impressies
2.400.000
 
Pagina’s
800.000
 

Bezoekersprofiel

De bezoeker van JouwTomTom is geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met PND’s en heeft een bovenmatige interesse in reizen, auto’s en gadgets.

LetsGoDigital Online Magazine, opgericht in Januari 2001, is een meertalige website publicerend over Digital Imaging. Dankzij de waardering van de industrie, de bezoekers en haar partners is LetsGoDigital uitgegroeid tot Nederlands grootste website op het gebied van Digital Imaging. Ontworpen door webspecialisten en geschreven en onderhouden door een professioneel team van fotografen en journalisten, biedt LetsGoDigital haar bezoekers het meest uitgebreide, informatieve en actuele nieuws op het gebied van digital imaging. Dit nieuws beslaat digitale camera’s, printers, scanners, geheugenkaarten, image sensors, projectors and meer, evenals een wekelijkse review van een nieuwe digitale camera.

Website url
 

Kerncijfers per Maand

Uniek bezoek
180.000
 
Impressies
3.600.000
 
Pagina’s
1.800.000
 

Bezoekersprofiel

De bezoeker van LetsGoDigital is geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met Digital Imaging.

LetsGoMobile, opgericht in 2006, is een Imaging Network bedrijf, dat vastbesloten is om de meest uitgebreide interactieve mobiele consumentenbron te worden op het Internet. Gericht op de mobiele consument wil LetsGoMobile een gebruiksvriendelijk, gemakkelijk door te bladeren web magazine zijn met ontelbare interactieve mogelijkheden voor de bezoeker om op deze manier wereldwijd ervaringen over consumentenproducten te delen.

De redactie van LetsGoMobile werkt onafgebroken aan het produceren van product testen en is in het bezit van een interne fotostudio voor de beeldfotografie. Verder maakt LetsGoMobile gebruik van internationale persbureaus voor het verzamelen en publiceren van industrieontwikkelingen in de vorm van nieuwsartikelen. Het gehele jaar door verzorgt LetsGoMobile de verslaglegging van verscheidene trade shows en mobiele evenementen wereldwijd; in meerdere talen en live vanaf de showfloor.

Website url
 

Kerncijfers per Maand

Uniek bezoek
140.000
 
Impressies
920.000
 
Pagina’s
460.000
 

Bezoekersprofiel

De bezoeker van LetsGoMobile is geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met mobiele telefonie.

Zoom.nl heeft groot succes met de fotografie en de aansluiting daarvan met het magazine. Zowel de website als het magazine is user generated content gericht. Elke abonnee kan informatie toevoegen op de website en ook de inhoud van het maandelijkse magazine wordt gecreëerd door de bezoekers en abonnees. Met benadering is het meest vooraanstaande cross mediale platform voor digitale fotografie ontstaan. Door de unieke wisselwerking
tussen de website, het magazine, video-dvd en een evenement heeft Zoom.nl een groei van 400% kunnen realiseren in de afgelopen 3 jaar. Hiermee is het platform de grootste geworden en marktleider in het segment van de fotobladen. De foto’s zijn voor 80% door de actieve gebruikers van het platform gemaakt, die zichzelf een ‘Zoomer’ noemen.

Website url
 
Kerncijfers per maand
 
 
Pageviews
4.309.000
 
Bezoek
636.000
 
Unieke bezoekers
336.000