Startende ondernemers en zzp’ers

BC

BC is het eerste businessconcept voor ondernemers en ondernemende managers die willen

accelereren en excelleren. BC helpt ondernemers en managers hun carrière in de vaart der volkeren op te stoten. BC stimuleert en motiveert met optimistische toon. Soms met een tikkie bravoure en altijd gedreven door passe voor prestaties. BC is persoonlijk, pragmatisch en eigenzinnig.

Bouwonline

De website Bouwonline.nl levert informatie over bouwproducten, afkomstig van fabrikanten en leveranciers,

toegankelijk voor architecten, aannemers en andere bouwprofessionals. De sites bevat vele tienduizenden pagina’s bedrijfs- en productinformatie, brochures en bestekteksten.

Businessbox

Businessbox.nl is een website voor zzp’ers, startende en kleine ondernemingen. We helpen starters op weg met het maken van hun ondernemingsplan (zie: je ondernemingsplan in 10 stappen). Andere ondernemers bieden we dagelijks relevant nieuws over (onder andere) ondernemen, innovatie, marktontwikkelingen en politieke maatregelen. Businessbox.nl is een uitgave van communicatiebureau Zonneveld Marks. Wij zijn ook uitgever van Security Magazine, een website met nieuws en achtergrondinformatie over computer- en netwerkbeveiliging.

De Zaak

De website www.dezaak.nl omvat een open en een gesloten businessportal voor zakelijke gebruikers.

Het doel van deze website is voorzien in de informatiebehoefte van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De content heeft een hoog ‘how to’ karakter. Dit betekent dat de geboden informatie ondernemers in staat stelt vraagstukken over alle aspecten van het ondernemerschap (grotendeels zelf) op te lossen, en hun bedrijfsvoering te professionaliseren.

Freelance

Freelance.nl verbindt als marktleider al bijna 20 jaar freelancers aan organisaties. Dit doen wij geheel onafhankelijk. Ons platform brengt zoveel mogelijk verbindingen tot stand, zodat mensen echt gelukkig worden en organisaties sneller groeien. Alle opdrachten en alle freelancers efficiënt verzameld op 1 platform! 

Freelanceopdrachten

Via deze website komt vraag en aanbod van freelance werk rechtstreeks samen.
Dit platform voorziet voornamelijk in opdrachten die vanuit de eigen locatie van de opdrachtnemer (op afstand) uitgevoerd kunnen worden.

Ikwordzzper

Ikwordzzper is een initiatief van Martijn Pennekamp welke 10 jaar advieservaring bij de grootste MKB bank in Nederland heeft gebundeld in een handige site voor startende zzp’ers.

Ikwordzzper biedt een compleet informatieportaal voor de oriënterende en startende zzp’er. Het doel is om een zzp’er nog beter voorbereid te kunnen laten starten zodat de start succesvoller zal verlopen.

In Zaken Gaan

In Zaken Gaan is een informatie bron voor het starten van een eigen bedrijf! Zoals de naam al een beetje zegt, is deze site bedoeld als informatieve bron voor startende ondernemers. Deze website staat dan ook vol met belangrijke informatie voor het oprichten van uw eigen bedrijf. Er is daarbij veel aandacht besteed aan de vele aspecten van het ondernemersschap. De informatie is onderverdeeld in drie categorieën: stappenplan en het opstellen van een ondernemingsplan, fiscale aspecten van het ondernemen en financiële overwegingen bij het ondernemen.

MTsprout

Nieuws over startups & scaleups, de laatste inzichten op het gebied van business, management en leiderschap en tips en adviezen over een betere work/life balance.

Ondernemen en Internet

Ondernemen en Internet.nl adviseert (startende) ondernemers met het zelfstandig ondernemen. Op deze website vindt de bezoeker nieuwsberichten en gratis artikelen over het hebben van een eigen bedrijf. Onderwerpen variërend van marketing, administratie, keuze ondernemingsvorm en ondernemers psyche passeren de revue. Hiernaast wordt een maandelijkse nieuwsbrief uitgegeven.

Opdrachten

Opgericht in 2011. Sindsdien heeft Opdrachten.nl een vlucht genomen. Het is een van de snelst groeiende platforms van freelance werk in Nederland. Het werkt eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen gratis hun opdracht – hoe klein of groot ook – en professionals kunnen hier vervolgens op reageren.

Opdrachten.nl geeft sinds de start zelf het goede voorbeeld: voor de dagelijkse werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van freelancers en externe organisaties en dat naar volle tevredenheid.

Transport Online

“Het transport staat nooit stil!”, het is een veelgehoorde uitspraak.

Echter het is wel waar. De transportwereld is een wereld die continu in beweging is en waar veel gebeurt. Ondernemers willen graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes in de bedrijfstak, maar ook de chauffeur en zijn achterban willen graag weten wat er in hun beroepsgroep allemaal leeft.
Transport Online verzorgt deze informatie voor de transport ondernemer. Maar ook voor de chauffeurs, de chauffeursvrouwen en de chauffeurskinderen is hier veel informatie en vertier te vinden.

Villamedia

Villamedia is onderdeel van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ). De redactie werkt onafhankelijk van de vereniging. Dat is vastgelegd in een redactiestatuut. Villamedia is opgericht in 1998 als pure internetuitgave, maar na de fusie met het tijdschrift De Journalist grijpt onze stamboom maar liefst 120 jaar terug. Naast een dagelijkse stroom aan journalistiek nieuws biedt Villamedia tevens de beste media- en journalistieke vacatures. Daarnaast brengen we vraag en aanbod bij elkaar met onze opdrachtensite, stagesite en freelance database.

ZZP Bedrijf

ZZP-Bedrijf.nl heeft als doel ondernemers in welke hoedanigheid dan ook te voorzien van informatie op het gebied van het ondernemerschap. Als ondernemer is het van belang dat je op de hoogte bent van allerlei zaken die gepaard gaan met het drijven van een onderneming. Kennis, al is het maar op globaal niveau, zorgt ervoor dat je verantwoord bezig bent. Het verantwoord bezig zijn heeft betrekking op iets waar de bezoeker en ZZP-Bedrijf.nl zelf het helemaal over eens zijn en dat is Ondernemen door te Ondernemen!

ZZP Centrum

ZZP-Centrum.nl is een een informatieplatform voor ZZP’ers. Met hierop het laatste nieuws, opdrachten, nieuwe ontwikkelingen, artikelen en interessante tips & tricks over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen.

ZZP Nederland

ZZP-Nederland.nl is een initiatief van de stichting Zelfstandige Zonder Personeel, welke zich inzet voor de belangen van ZZP’ers en kleine zelfstandigen met raad en daad. Naast nieuws en collectieve diensten is de site tevens een ontmoetingsplaats.

ZZP Servicedesk

ZZP Servicedesk is hét online platform, de vraagbaak en klankbord voor ondernemende zzp’ers. Wij weten wat er leeft in ondernemend Nederland en met een team van specialisten werken we elke dag hard aan het creëren van interessante en relevante content, strategieën en campagnes voor onze doelgroep(en).

We zetten hier verschillende middelen voor in. Zowel online (website, community, social media, nieuwsbrief) als offline (events, kennissessies, workshops). Onze missie is zorgen dat ondernemende zzp’ers vrij zijn, maar niet alleen.