Sales en Marketing

IMR

Op Internet, Marketing & Reclame zijn er tips, nieuws en tools te vinden voor de online marketeer.

LeaseTrader

LeaseTrader is de autolease marktplaats waar de MKB-ondernemer en berijder zich oriënteren in de

zoektocht naar een leaseauto. Dit platform is opgericht in 2002 en in die 12 jaar is er een sterke know-how en ervaring in de leasebranche opgebouwd.

LeaseTrader.nl heeft gemiddeld 700 occasion leasecontracten ter beschikking op de website. De contracten zijn afkomstig van (dealer)leasemaatschappijen en hun klanten (MKB- bedrijven) die vervroegd van hun leasecontract af willen. LeaseTrader biedt daarnaast een actueeloverzicht van leaseacties bij de Nederlandse leasemaatschappijen. Hiermee kunnen MKBbedrijven en berijders eenvoudig de juiste aanbieding vinden op het moment dat zij op zoek zijn
naar een nieuwe leaseauto.

Salesgids

Salesgids.nl is een internet portaal voor verkoop en account managers

alsmede commercieel directeuren. De site biedt haar bezoekers de volgende activiteiten: nieuws artikelen en tips over verkopen, marketing en management; tools op verkoopgebied; wekelijkse nieuwsbrief; mogelijkheid tot vraagstelling bij verkoopproblematiek; advies op het gebied van opleidingen, werving en selectie en coaching.

Verkopersonline

Verkopersonline.nl is een onafhankelijke website met actuele content voor de verkoop professional.

Hier treft u vakinformatie door middel van artikelen, tips, columns over het vak verkopen in de ruimste zin van het woord; nieuws uit de verkoop branche en onderwerpen die verkoop professionals beroepsmatig zouden kunnen interesseren, zoals telemarketing, direct marketing, relatiegeschenken en CRM.
Hiernaast wordt een wegwijzer aangeboden door middel van een linkverzameling met bedrijven actief op het gebied van verkoop alsmede een naslagwerk en archief.
Uitgangspunt van deze site is de beroepsmatige interesse van de verkoper en de salesmanager en die interesse beperkt zich niet tot ‘het vak verkopen’. Daarom omvat verkopersonline ook informatie over motivatie, auto’s en kleding en dergelijke.