Retail en E-commerce

Bakkerswereld

Bakkerswereld – al meer dan 80 jaar het recept voor ondernemers – is dé onafhankelijke informatiebron voor brood- en banketbakkerijen en bedient zowel het ambacht als de industrie. Met achtergrondverhalen, diepte-interviews, recepten en analyses over het nieuws is Bakkerswereld onmisbaar voor professionals in de bakkersbranche.

Emerce

Emerce is een multichannelplatform over online business, media en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis.

Fashion United

De laatste ontwikkelingen in de mode-industrie voor een netwerk van ondernemers, CEO’s, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals

Go Webshop

Go Webshop is een weblog met alles op het gebied van online, e-commerce, shopping en natuurlijk het nieuws van je favoriete webshops. We delen met onze lezers het de meest actuele informatie. Bij iedere artikel bestaat de mogelijkheid om te reageren.

Retailtrends

RetailTrends is dé informatie en inspiratiebron voor professionals in retail & brands. RetailTrends biedt dagelijkse actualiteit (voorheen RetailNews) en vormt met diverse retailevents een platform voor het signaleren en duiden van relevante ontwikkelingen in de retailbranche

Webshopblog

Webshopblog.nl schrijft sinds 2009 over online shoppen in Nederland en België. We voeren zelf onderzoeken uit waarmee we de landelijke pers gehaald hebben en publiceren artikelen aan de hand van bijvoorbeeld persberichten die we ontvangen van webshops en brancheorganisaties. Webshopblog.nl is volledig onafhankelijk; we bepalen zelf over welke onderwerpen we schrijven en wat de inhoud daarvan is.