Rechtennieuws


Rechtennieuws.nl is een informatieportal gericht op juridische professionals en zij die dat graag beogen te worden (advocaat-stagaires, kandidaat-notarissen, RAIO’s, rechtenstudenten WO en HBO).

Op de voorpagina wordt, gerubriceerd in verschillende rechtsgebieden juridisch nieuws gepubliceerd. Desgewenst kunnen bezoekers naar aanleiding van de berichtgeving inhoudelijk reageren. Aan de linkerzijde vindt u de actualiteiten gearchiveerd op rechtsgebied en kunt u gebruik maken van de zoekfunctie. In de agenda staat een overzicht van juridische evenementen, congressen, lezingen, symposia en (postacademische) opleidingen vermeld.

Rechtennieuws.nl is geheel gratis en openbaar toegankelijk. Wel biedt de website meer mogelijkheden voor geregistreerde bezoekers. Na kosteloze registratie kunt u de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen op een door u aangegeven e-mailadres. Deze elektronische attendering kunt u net als de website en de verschillende RSS-feeds naar uw wensen instellen.

rechtennieuws.fw_
Rechtennieuws

Rechtennieuws.nl is een informatieportal gericht op juridische professionals en zij die dat graag beogen te worden (advocaat-stagaires, kandidaat-notarissen, RAIO’s, rechtenstudenten WO en HBO). Op de voorpagina wordt, gerubriceerd in verschillende rechtsgebieden juridisch nieuws gepubliceerd. Desgewenst kunnen bezoekers naar aanleiding van de berichtgeving inhoudelijk reageren. Aan de linkerzijde vindt u de actualiteiten gearchiveerd op rechtsgebied en […]