Nationalebouwgids

Één platform waarop je al het relevante nieuws vindt over de bouw branche. Actualiteiten, aangevuld met interessante video’s en interviews en volop blogs van mensen uit het veld. Dat is de gedachte achter de Nationale Bouwgids.

Ons nieuws halen we overal vandaan, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. We coveren de berichten van grote landelijke media, maar putten ook uit de vele artikelen en persberichten die onze lezers, klanten en andere geïnteresseerden ons als bron toesturen. Al deze informatie bundelen we en verwerken we in een duidelijk leesbaar artikel, waarmee jij snel op de hoogte bent van alle relevante ontwikkelingen in jouw werkgebied. Baseren we ons op een bron, dan vermelden we dit en hetzelfde doen we uiteraard als er sprake is van gesponsorde content.

De website is onderverdeeld in verschillende segmenten, zodat we de hele markt bedienen. Van woningbouw tot utiliteitsbouw en infra, alles onder één dak.

logo-a8a0da11bab3bb7e8b69a91ad7815aaec13a613230c2b4075bbb74cad2fdd250
Nationalebouwgids

Één platform waarop je al het relevante nieuws vindt over de bouw branche. Actualiteiten, aangevuld met interessante video’s en interviews en volop blogs van mensen uit het veld. Dat is de gedachte achter de Nationale Bouwgids. Ons nieuws halen we overal vandaan, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. We coveren de berichten van […]