Management en Ondernemers

12Manage


12manage.com is het grootste kennisnetwerk over management in de wereld.

Deelnemers hebben toegang tot samengevatte management know-how en interactie in discussiefora en interessegroepen. Typische gespreksonderwerpen op 12manage zijn: verandering en organisatie, communicatie en vaardigheden, besluitvorming en waardering, ethiek & verantwoordelijkheid, financiën & investeren, human resources, kennismanagement, leiderschap, marketing, projectmanagement, strategie en supply chain management.
De uitstraling van 12manage is executive, zakelijk en no-nonsense.
Via AdSeven Media richt u zich uitsluitend op Nederlandse bezoekers.

Automotive-online


Automotive-online is hét nieuwsmedium voor iedereen die in de Nederlandse autowereld een managementfunctie heeft – of dat ambieert.

De site combineert een snelle en accurate nieuwsgaring met diepgravende artikelen waarin de ontwikkelingen achter de pr-façades worden geanalyseerd.
De formule richt zich op het aanbieden van veel concrete informatie op het gebied van economie, marketing, reclame, juridische, fiscale en financiële zaken, maar ook “de menselijke factor” wordt niet uit het oog verloren. Om de branche goed te informeren, wordt bovendien meerdere keren per week het laatste nieuws op de site geplaatst. Via een gratis ‘nieuwsbrief’ een seintje wanneer er nieuws op de site is gezet.

b2b Contact

B2Bcontact.nl is hét crossmediale kennis- en businessplatform in ondernemen en online marketing voor

ondernemers, ZZP en MKB. Door middel van een community , forum en blog worden artikelen, tips, trends en tools gedeeld door de bezoekers.

B2bcontact.nl heeft een actieve blog met bijna 200 auteurs en publiceert elke dag minimaal 3 blogs. Daarnaast heeft B2bcontact.nl een zakelijke community en forum met meer dan 14.000 zakelijke members. Deze zakelijke community bevat allerlei tools om te netwerken, met elkaar in contact te komen en opdrachten te vinden.

Baaz

Baaz Magazine is een platform voor ondernemers en managers. Baaz ondersteunt startende en doorgewinterde ondernemers bij het fantastische avontuur dat een eigen bedrijf heet. Baaz, hét platform voor de ondernemer inspireert,

informeert, adviseert en gaat voor oplossingen.

BC

BC is het eerste businessconcept voor ondernemers en ondernemende managers die willen

accelereren en excelleren. BC helpt ondernemers en managers hun carrière in de vaart der volkeren op te stoten. BC stimuleert en motiveert met optimistische toon. Soms met een tikkie bravoure en altijd gedreven door passe voor prestaties. BC is persoonlijk, pragmatisch en eigenzinnig.

Bedrijventekoop

Bedrijventekoop.nl biedt haar bezoekers een actueel aanbod vanbedrijven welke te koop aangeboden of gevraagd worden.

Voor ondernemers is bedrijventekoop.nl een totaal oplossing in haar zoektocht naar een overname, participatie of fusie. De website bevat ongeveer 1.500 actuele bedrijven te koop aangeboden en/of gevraagd;

Bedrijventekoop.nl is met 80.000 bezoekers de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland. Bovendien is Bedrijventekoop.nl de enige overnamesite in Nederland met het kwaliteitskeurmerk ISO 9001.

Consultancy


Consultancy.nl is het platform voor de adviesbranche. Hoogopgeleide professionals,

van starters tot hoger management worden bediend met nieuws, interviews, vacatures, onderzoeken en overige informatie over de consultancy markt. Binnen de adviesbranche focust Consultancy.nl zich op Management Consulting, Strategy Consulting, Financial Advisory en IT Consulting. Consultancy.nl werkt samen met vrijwel alle toonaangevende adviesbureaus in Nederland.

De Zaak

De website www.dezaak.nl omvat een open en een gesloten businessportal voor zakelijke gebruikers.

Het doel van deze website is voorzien in de informatiebehoefte van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De content heeft een hoog ‘how to’ karakter. Dit betekent dat de geboden informatie ondernemers in staat stelt vraagstukken over alle aspecten van het ondernemerschap (grotendeels zelf) op te lossen, en hun bedrijfsvoering te professionaliseren.

Faillissements Dossier

FaillissementsDossier.nl is het grootste platform in Nederland met informatie en nieuws

over faillissementen, surseances en veilingen. De informatie wordt meerdere malen per dag ververst door onder meer koppelingen met De Rechtspraak en andere dataleveranciers. De website bestaat sinds 2009 en is in korte tijd uitgegroeid tot de informatiebron voor zowel particulieren als professionals. De website wordt beheerd door Binq Media BV.
Naast uitgebreide, actuele en complete informatie over faillissementen, surseances en (faillissements)veilingen biedt de website de gebruiker ook de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met de curator en om notificaties in te stellen per bedrijf, branche, provincie of andere criteria. Wekelijks worden via e-mail naar diverse doelgroepen nieuwsbrieven gestuurd in een oplage van 80.000 mails per week. Maandelijks wordt een persbericht gestuurd over de ontwikkelingen in de Nederlandse markt.

LeaseTrader

LeaseTrader is de autolease marktplaats waar de MKB-ondernemer en berijder zich oriënteren in de

zoektocht naar een leaseauto. Dit platform is opgericht in 2002 en in die 12 jaar is er een sterke know-how en ervaring in de leasebranche opgebouwd.

LeaseTrader.nl heeft gemiddeld 700 occasion leasecontracten ter beschikking op de website. De contracten zijn afkomstig van (dealer)leasemaatschappijen en hun klanten (MKB- bedrijven) die vervroegd van hun leasecontract af willen. LeaseTrader biedt daarnaast een actueeloverzicht van leaseacties bij de Nederlandse leasemaatschappijen. Hiermee kunnen MKBbedrijven en berijders eenvoudig de juiste aanbieding vinden op het moment dat zij op zoek zijn
naar een nieuwe leaseauto.

Luchtvaartnieuws

Luchtvaartnieuws.nl is een onafhankelijke nieuwssite die zich richt op

luchtvaartprofessionals, particulieren die geïnteresseerd zijn in luchtvaartnieuws, en (zaken)reizigers in Nederland, België, Suriname en de voormalige Nederlandse Antillen. De website streeft naar een actuele, onafhankelijke, nauwkeurige en complete berichtgeving. Bij de plaatsing van de informatie wordt de grootst mogelijke zorg besteed aan snelheid, actualiteit en nauwkeurigheid.

Managersonline

Managersonline.nl is het grootste internetmagazine voor directeuren en managers van Nederland.

Managersonline.nl biedt het laatste vaknieuws, artikelen, tips, tools en trends op het gebied van management. Maandelijks bezoeken meer dan 175.000 unieke hoog opgeleide (eind)beslissers en beïnvloeders uit het bedrijfsleven en non-profit organisaties de site. Gezamenlijk genereren zij circa 650.000 pageviews per maand . De nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden naar 120.000 abonnees. De dagelijkse editie bereikt elke werkdag 45.000 abonnees.

SecretaresseNet


SecretaresseNet staat voor passie voor het secretaresse vak. Door middel van de website en e-zine (online magazine) wil

SecretaresseNet een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van alle secretaresses en managementassistenten in Nederland.

Wij zetten ons in om de beroepsgroep secretaresse/managementondersteuners te promoten om zo meer waardering te krijgen voor het vakgebied.