Infinance


Infinance.nl biedt een mix van vacatures en nieuws. De website richt zich primair op de

professionals in de financiële dienstverlening. De uitgebreide vacaturebank wordt daarnaast ook veel geraadpleegd door studenten en potentiële overstappers. Op de website vinden ze veel artikelen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze artikelen en het branchenieuws worden verzameld, geselecteerd en bewerkt door de nieuwsredactie van Triple i, uitgever van het vakblad InFinance en het beleggersmagazine Cash.

Infinance.nl is gestart in 2007.  De onderzoeken uit het blad krijgen een prominente plaats op de website. Deze onderzoeken worden nu vaak door lezers opgevraagd. Ook kunnen de onderzoeken via ‘webformulieren’ door derden worden aangevuld. Verder is er een archief met alle artikelen uit het blad. Nieuws dat in de digitale nieuwsbrief InFinanceDaily is verschenen, wordt ook aan het nieuwsarchief op de site toegevoegd. Door de combinatie van de nieuwsbrief en de items op de website ontstaat een vrijwel volledig overzicht van alle relevante nieuwsberichten en dat is nu nog uniek.

logo-infinance
Infinance

Infinance.nl biedt een mix van vacatures en nieuws. De website richt zich primair op de professionals in de financiële dienstverlening. De uitgebreide vacaturebank wordt daarnaast ook veel geraadpleegd door studenten en potentiële overstappers. Op de website vinden ze veel artikelen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze artikelen en het branchenieuws worden verzameld, geselecteerd en […]