Industrie

Bouwonline

De website Bouwonline.nl levert informatie over bouwproducten, afkomstig van fabrikanten en leveranciers,

toegankelijk voor architecten, aannemers en andere bouwprofessionals. De sites bevat vele tienduizenden pagina’s bedrijfs- en productinformatie, brochures en bestekteksten.

Bouwweb


Bouwweb is de oudste bouwsite van Nederland en is een portal voor bouwers gemaakt door bouwers.

Bouwweb is de oudste bouwsite van Nederland en is een portal voor bouwers gemaakt door bouwers. Met bouwnieuws over innovatieve nieuwtjes over processen, producten en materialen. De Bouw Index bevat veel bouwinformatie over organisaties en producten en is het hart van de site. Een vertrekpunt naar alle gewenste informatie voor alle bouwprofessionals.

Cobouw


Cobouw.nl is verreweg de meest bezochte website in de bouw. Cobouw.nl biedt dagelijks nieuws over de

bouw en bouwprojecten, achtergronden en opinie, bouwberichten en aanbestedingen en uitslagen.
Daarnaast vindt de bouwprofessional op Cobouw.nl een uitgebreide bedrijvengids, vacatures, een agenda van evenementen en heel veel vakinformatie over bijvoorbeeld richtprijzen en materiaal.

Hou het warm

Duurzaam bouwen en wonen is nog lang niet vanzelfsprekend in Nederland.

Maar gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust dat we zo niet langer door kunnen gaan. Houhetwarm.nl richt zich op mensen die zich willen oriënteren op energie besparing en energie opwekking. Met handige tips, informatie over kosten en prijzen en vooral door bedrijven aan te bieden die producten of diensten verkopen waar de bezoeker naar op zoek is.

NDB-online

NBD-online is dé meest volledige en up-to-date kennisbank voor de bouw- en installatiebranche.

Een kennisbank met product nieuws, productinformatie, leveranciersgegevens, bestekinformatie, servicepagina’s en diverse communicatie- en presentatiemogelijkheden. Daarmee is NBD-online dé bron voor salesleads.

VerpakkingsManagement

VerpakkingsManagement is hét kennisplatform voor de verpakkende industrie. Via print en online blijven professionals volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie. VerpakkingsManagement verzendt wekelijks een e-mail nieuwsbrief die ingaat op de laatste ontwikkelingen in de verpakkingsbranche.

Werktuigen

Werktuigen.nl is gestart in februari 2000 en is mede door zijn veelzijdigheid aan machines en gereedschappen uitgegroeid tot één van de best bezochte machinemarktplaatsen op dit moment.