HRM

Allesoverhr

Allesoverhr.nl is dé HR website waar kwaliteit, actualiteit, advies en kennis op het totale gebied van

HRM voor de HR-professional op een overzichtelijke wijze gepresenteerd wordt.
Allesoverhr.nl is de enige HR website in Nederland die de functie informatie en advies combineert vanuit een HR inhoudelijke achtergrond i.pv. een uitgeversachtergrond. Zij onderscheidt zich van andere initiatieven omdat informatie voorop staat. Honderden modellen, standaarden, checklisten en do’s and dont’s bieden de (HRM-)manager en de professional ondersteuning in hun praktijk.

De redactionele nieuwsbrief biedt wekelijks het laatste vaknieuws, artikelen, tips, tools en trends voor (HRM-)managers en professionals. De informatieve nieuwsbrief wordt kosteloos per e-mail wekelijks naar ruim 10.000 HR-professionals verzonden.

Cloudtools

CloudTools biedt haar bezoekers informatie over begeleiding bij het oriëntatie- en

beslissingsproces van online software (Software as a Service). De onafhankelijke redactie publiceert – in voor een ieder begrijpelijke taal – reviews, overzichten, tips, interviews, dossiers en nieuws.

Het Nieuwe Werken Blog

Op Het Nieuwe Werken Blog delen meer dan 70 ervaringsdeskundigen en

pioniers hun kennis en ervaring op het gebied van Het Nieuwe Werken. Een professionele redactie verzorgt de eindredactie, interviews, onderzoeken en diepgaande dossiers.

HR Praktijk

HR Praktijk is al jarenlang een van de grootste informatieplatforms voor HR-professionals en managers met personeelsverantwoordelijkheid. HR Praktijk staat voor praktische ondersteuning in het dagelijkse werk. Met nieuws, achtergronden, podcasts, whitepapers en webinars

HRcommunity

HRcommunity verbindt hr-professionals om het delen van kennis en ervaringen te vereenvoudigen en leren te versnellen. Wij dragen bij aan productieve en toekomstbestendige organisaties. Leren leidt tot innovatie, wat de grootste aanjager van productiviteit is. Productiviteitsgroei wordt vooral bereikt door innovatie, waarbij het grootste deel bestaat uit sociale innovatie (75% volgens professor Volbeda). Oftewel innovatie vanuit verbinding. Een belangrijke taak en mooie kans voor HR dus.

HRcommunity, is, met haar labels HRtop100 en HRjob het knooppunt in HR in Nederland. Met Zorgcommunity en vooral Onderwijscommunity hebben wij ook twee heel populaire zusjes. Deze drie communities worden onderhouden door ongeveer 10 mensen. Wij hebben redactie, eventmanagement en marketingexpertise in huis, waarmee wij individuele auteurs en leden maar ook onze partners en sponsors op maat bedienen.

Loonwijzer


Loonwijzer.nl is een begrip in Nederland. Werknemers die een nieuwe baan zoeken

gaan eerst op Loonwijzer kijken wat hun salaris moet worden in hun nieuwe functie. Werknemers die een functioneringsgesprek hebben, zoeken op Loonwijzer.nl uit wat hun loon zou moeten zijn. Ouders zoeken op Loonwijzer.nl wat hun kinderen moet verdienen in hun eerste baantje. Echtparen die overwegen wat meer of minder uren te gaan werken kijken op Loonwijzer.nl wat het netto oplevert als ze iets meer, of minder gaan werken.

Menscentraal

Menscentraal.nl is een website met actuele content op het gebied van organisatie en de mens binnen deze organisatie.

 Hier treft de bezoeker vakinformatie door middel van artikelen, tips, columns over nieuwe inzichten en ideeën van en over mensen in organisaties. Van individu tot bedrijfscultuur, van persoonlijke ontwikkeling tot bedrijfsresultaat, van burnout tot werken vol vuur.

Personeelsnet


Personeelsnet is een onafhankelijke website met praktische HRM-informatie voor managers en P&O-ers.

De P&O-er heeft de beschikking over aanzienlijke budgetten en is een vertrouwde adviseur van het management. Daarom is de P&O-er een interessante doelgroep voor zakelijke adverteerders. Personeelsnet is een initiatief van Personeelsnet Media in Den Haag. Bezoekers kunnen informatie halen, maar ook brengen. Personeelsnet de nadruk op informatie, tools, kennisuitwisseling en service. Daarbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van internet.

PWnet

Met meer dan 300 voorbeelddocumenten, stappenplannen en tools zet PW. jou op voorsprong bij de meest voorkomende HR-vraagstukken. Actueel, juridisch gecheckt en direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk. Wij zijn jouw digitale HR-collega en geven je een duidelijk antwoord op je HR-vraagstukken. PW. weet hoe mensen werken!