Horeca

Entree

Op de website van Entree Magazine is het dagelijkse nieuws uit de horecabranche te vinden.

Daarnaast veel praktische informatie over bedrijfsvoering en andere relevante zaken. Dit varieert van managementthema’s zoals regelgeving en financiën (need to know) tot meer ontspannen branchenieuws (nice to know). Bovendien staat elke papieren editie van Entree Magazine online.

Horeca Link


Horeca Link is de Portal voor de Horeca ondernemer met links, dagelijkse actueel nieuws

een forum voor actualiteiten. Hiernaast wordt het forum door bezoekers regelmatig bezocht alsmede vakinformatie op het gebied van evenementen, beurzen, de kalender voor horeca evenementen, alsmede download van recepten,  etc.. Horeca Link is een volledig onafhankelijke website voor de Horeca en is niet verbonden aan een organisatie of bedrijf.

De website kan een aanvulling zijn voor iedereen die een relatie heeft met de Horeca ofwel de wereld van eten, drinken, slapen en vergaderen.

Proost


Informatie over drank in de meest brede zin van het woord voert de boventoon:

achtergronden over en de geschiedenis van producten, taptechniek, introducties nieuwe producten, glaswerk, drankbehandeling, tips & trends, etc.
Daarnaast blijft steevast volop ruimt gereserveerd voor andere relevante informatie over onder meer apparatuur, meubilair, trends, interieurbouw, CAO’s, juridische en fiscale zaken, borrelhapjes, speelautomaten, openingen van nieuwe zaken, jubilea, etc.