Financieel

Het channel “Financieel” bestaat uit een vijftiental websites die bezocht worden door particuliere, zakelijke en institutionele beleggers. Zij beschikken over een bovengemiddeld inkomen en zijn vaak nog actief in het bedrijfsleven.

Kerncijfers per maand

Uniek bezoek
350.000
 
Impressies
10.330.000
 

Doelstelling van de website is om beleggers onafhankelijk en objectief van informatie te voorzien. BeursPlaza is actueel, innovatief en adopteert nieuwe ontwikkelingen razendsnel waardoor vooral de actieve belegger BeursPlaza bezoekt. Een netwerk van analisten en columnisten publiceert dagelijks content op de site. Door deze opzet is BeursPlaza een uitstekend medium om beleggers en financiële partijen met elkaar in contact te brengen.

Beursbox biedt haar bezoekers diverse mogelijkheden om aan informatie te komen die voor haar beleggingen relevant zijn om te bekijken of te gebruiken. Het belangrijkste onderdeel van Beursbox is de (vrijwel) dagelijks verschijnende Beursbox nieuwsbrief. Hierin ook de dagelijkse analyses van AEX index en aandelen. Deze op Beursbox.nl geplaatste analyses worden vooral met de hulp van Japanse candlesticks gemaakt.

Website url

binnen het beleggingsspectrum door middel van een aantal kenmerkende punten. Allereerst is iedereen op Bindex adviseur en kan op die manier de strijd aan gaan met de aanwezige professionele adviseurs.
De bundeling van adviezen die ontstaat biedt vervolgens een goed overzicht van ideeën en mogelijkheden.
De beste adviseur kan ten slotte ook nog eens een prijs winnen. Bindex is de web 2.0 beleggingswebsite.
Bezoekers zijn veelal actief betrokken en maken gebruik van de interactiviteit van de website.

 Cashcow vormen een actuele aanvulling op het magazine CASH. Cashcow.nl is de grootste financiële productsite van Nederland. De website bestaat uit vijf channels: beurs, fondsen, stocks, vastgoed en institutioneel. De channels worden aangevuld met columns en informatie over partners.

De sterke multimediamix print, internet en e-mail zorgt voor het succes. Hiermee beschikken adverteerders over een uniek financieel platform. Naast de vaste onafhankelijke redactie zorgen veel gespecialiseerde en gerenommeerde gastredacteuren en freelancers voor een kwalitatief hoogwaardige invulling. Geen massabereik, maar communiceren met de harde kern: de belegger.

We houden de belegger op de hoogte van trends, ontwikkelingen en productmogelijkheden binnen de financiële wereld; scannen de beleggingsfondsen, tippen ‘gouden aandelen’ en geven koop- en verkoopadviezen. Doorlopend onderzoekt de redactie financiële producten en diensten.

gehouden worden van het laatste nieuws, beursberichten, bedrijfsresultaten, koersdata, agenda, beursvisies en beursvideo’s. Daarnaast biedt Cubi.nl een aantal gereedschappen om het analyseren van potentiele fondsen makkelijker te maken: een database met jaarverslagen van binnen en buitenlandse bedrijven, woordenboek van veel gebruikte financiele termen, online calculator waarbij een aantal ratio’s direct berekend kunnen worden.

 investeren en traden in fysiek edelmetaal zoals goud, zilver, platina en palladium maar ook afgeleide beleggingsproducten zoals turbo’s, speeders, trackers, beleggingsfondsen, certificaten en mijnbouwaandelen.
Edelmetaal-info bevordert de discussie en informatie over bovengenoemde zaken o.a. door columns, edelmetaalcompetitie en een modelportefeuille.

Bezoekers krijgen veel praktische tips en handzame informatie over diverse en steeds wisselende onderwerpen. Bovendien zoekt hij naar wegen om het in de loop der jaren vergaarde vermogen te behouden en waar mogelijk te vergroten of up-to-date te houden.
FiscAlert.nl is als onafhankelijke site een onmisbaar medium om al deze financiële en fiscale informatie te verzamelen.

columns, doorbraken, historische koersen en beleggingsnieuws voor de belangrijkste internationale beurzen, aandelen, indices, valuta’s en trackers. Quoteweb is in 2005 ontstaan uit een samenwerking tussen Beurs.nl en VDVM.