Finance

Cashcow


Het succes van adverteren zit altijd in de mix. De website cashcow.nl en de e-mailnieuwsbrief

Cashcow vormen een actuele aanvulling op het magazine CASH. Cashcow.nl is de grootste financiële productsite van Nederland. De website bestaat uit vijf channels: beurs, fondsen, stocks, vastgoed en institutioneel. De channels worden aangevuld met columns en informatie over partners.

De sterke multimediamix print, internet en e-mail zorgt voor het succes. Hiermee beschikken adverteerders over een uniek financieel platform. Naast de vaste onafhankelijke redactie zorgen veel gespecialiseerde en gerenommeerde gastredacteuren en freelancers voor een kwalitatief hoogwaardige invulling. Geen massabereik, maar communiceren met de harde kern: de belegger.

We houden de belegger op de hoogte van trends, ontwikkelingen en productmogelijkheden binnen de financiële wereld; scannen de beleggingsfondsen, tippen ‘gouden aandelen’ en geven koop- en verkoopadviezen. Doorlopend onderzoekt de redactie financiële producten en diensten.

FM


FM.nl is dé website op het gebied van finance met praktijkinformatie

visie en trends. FM.NL volgt ontwikkelingen in de financiële functie op de voet door gesprekken met toonaangevende finance professionals, experts, marktpartijen en via internetplatformen. Aan de hand van checklists, praktijkberichten, onderzoeksresultaten, praktische artikelen, samenvattingen van online en offline vakdiscussies en interviews met experts diept FM.NL de finance praktijk verder uit.

Infinance


Infinance.nl biedt een mix van vacatures en nieuws. De website richt zich primair op de

professionals in de financiële dienstverlening. De uitgebreide vacaturebank wordt daarnaast ook veel geraadpleegd door studenten en potentiële overstappers. Op de website vinden ze veel artikelen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze artikelen en het branchenieuws worden verzameld, geselecteerd en bewerkt door de nieuwsredactie van Triple i, uitgever van het vakblad InFinance en het beleggersmagazine Cash.

Infinance.nl is gestart in 2007.  De onderzoeken uit het blad krijgen een prominente plaats op de website. Deze onderzoeken worden nu vaak door lezers opgevraagd. Ook kunnen de onderzoeken via ‘webformulieren’ door derden worden aangevuld. Verder is er een archief met alle artikelen uit het blad. Nieuws dat in de digitale nieuwsbrief InFinanceDaily is verschenen, wordt ook aan het nieuwsarchief op de site toegevoegd. Door de combinatie van de nieuwsbrief en de items op de website ontstaat een vrijwel volledig overzicht van alle relevante nieuwsberichten en dat is nu nog uniek.

Inveztor


Inveztor is een onafhankelijk beleggersplatform, welke is gestart in december 2005.

Inveztor is opgericht door belegger/publicist/uitgever Michael Kraland. Inveztor is een project waarin de FD Mediagroep (Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio) participeert en betreft website en elektronische nieuwsbrieven.

De website is volledig transparant (full disclosure). Inveztor wil originele observaties, meningen en beleggingsideeën aanreiken en waar nodig heilige huisjes omver schoppen, ballonnen doorprikken en vooral laten zien dat beleggen leuk is. Een echte community met een actieve inbreng van lezers/abonnees.

Inveztor positioneert zich in toenemende mate als een site met vlijmscherpe beleggingsideeen in de breedste zin van het woord. Er wordt veel aandacht gegeven aan beleggingstrends en thema’s en het verbeteren van de individuele

Treasury

Treasury.NL is begin 2006 gelanceerd en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een

community die zich richt op vakspecialisten die beroepsmatig of uit persoonlijke interesse op de hoogte willen blijven of willen informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de treasury sector. Treasury.NL biedt onder andere dagelijks nieuws, evenementen, opleidingen, cursussen, trainingen, publicaties, columns, artikelen en vacatures binnen diverse disciplines, zoals cash management, risico management, investment management, controlling, trading, pensioenen & verzekeringen, accounting, software & systemen en wetten & regels. Daarnaast kan men op de website terecht voor real-time