Faillissements Dossier

FaillissementsDossier.nl is het grootste platform in Nederland met informatie en nieuws

over faillissementen, surseances en veilingen. De informatie wordt meerdere malen per dag ververst door onder meer koppelingen met De Rechtspraak en andere dataleveranciers. De website bestaat sinds 2009 en is in korte tijd uitgegroeid tot de informatiebron voor zowel particulieren als professionals. De website wordt beheerd door Binq Media BV.
Naast uitgebreide, actuele en complete informatie over faillissementen, surseances en (faillissements)veilingen biedt de website de gebruiker ook de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met de curator en om notificaties in te stellen per bedrijf, branche, provincie of andere criteria. Wekelijks worden via e-mail naar diverse doelgroepen nieuwsbrieven gestuurd in een oplage van 80.000 mails per week. Maandelijks wordt een persbericht gestuurd over de ontwikkelingen in de Nederlandse markt.

chrome-capture-2023-8-28 (4)
Faillissements Dossier

FaillissementsDossier.nl is het grootste platform in Nederland met informatie en nieuws over faillissementen, surseances en veilingen. De informatie wordt meerdere malen per dag ververst door onder meer koppelingen met De Rechtspraak en andere dataleveranciers. De website bestaat sinds 2009 en is in korte tijd uitgegroeid tot de informatiebron voor zowel particulieren als professionals. De website […]