Computable is de online vaktitel voor professionals in de informatietechnologie. Op deze pagina vind je informatie over de website en het gelijknamige magazine.

Computable ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ict-professional en de ict-manager in hun werk. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps-, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, opinies en achtergronden.

computable_logo
Computable

Computable is de online vaktitel voor professionals in de informatietechnologie. Op deze pagina vind je informatie over de website en het gelijknamige magazine. Computable ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ict-professional en de ict-manager in hun werk. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps-, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het […]