Bouw

Archidat Bouwformatie

Naar wie u ook op zoek bent: opdrachtgevers, architecten of wilt u communiceren met verschillende partijen in de bouwkolom? Bouwformatie bereikt bouwprofessionals uit alle gelederen van de bouwkolom.

Bouwenwonen

Het portaal Bouw & Wonen bestaat sinds 2002. Elke dag is Bouw & Wonen op zoek naar het actueel en innoverend nieuws over alles wat de bouw en woonwereld beweegt

BouwMachines

BouwMachines is hét platform dat kopers en gebruikers van bouwmaterieel ondersteunt in het succesvoller runnen van hun bedrijf. De focus ligt op het grondverzet, de weg- en waterbouw en de sloop- en recyclingbranche.

Bouwonline

De website Bouwonline.nl levert informatie over bouwproducten, afkomstig van fabrikanten en leveranciers,

toegankelijk voor architecten, aannemers en andere bouwprofessionals. De sites bevat vele tienduizenden pagina’s bedrijfs- en productinformatie, brochures en bestekteksten.

BouwTotaal

BouwTotaal brengt relevante content voor bouwend Nederland. Crossmediaal en in samenwerking met haar publiek.

Naast het vakblad komt ons publiek samen op onze druk bezochte website. Van ZZP’er tot aannemer en van architect tot woningbouwcorporatie. BouwTotaal is dé kennispartner voor bouwend Nederland.

Bouwweb


Bouwweb is de oudste bouwsite van Nederland en is een portal voor bouwers gemaakt door bouwers.

Bouwweb is de oudste bouwsite van Nederland en is een portal voor bouwers gemaakt door bouwers. Met bouwnieuws over innovatieve nieuwtjes over processen, producten en materialen. De Bouw Index bevat veel bouwinformatie over organisaties en producten en is het hart van de site. Een vertrekpunt naar alle gewenste informatie voor alle bouwprofessionals.

Bouwwereld

Bouwwereld geeft inzicht in de wereld achter architectuur en bouwtechniek. Bouwwereld beschrijft projecten en de mens achter de projecten: de architect, de bestekschrijver, de uitvoerder, die aan de realisatie van het project hebben meegewerkt.

Cobouw


Cobouw.nl is verreweg de meest bezochte website in de bouw. Cobouw.nl biedt dagelijks nieuws over de

bouw en bouwprojecten, achtergronden en opinie, bouwberichten en aanbestedingen en uitslagen.
Daarnaast vindt de bouwprofessional op Cobouw.nl een uitgebreide bedrijvengids, vacatures, een agenda van evenementen en heel veel vakinformatie over bijvoorbeeld richtprijzen en materiaal.

Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen. Sinds de oprichting in 2009 biedt het platform essentiële marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de (duurzame) wereld van morgen. 

Binnen het netwerk ontmoeten twee werelden elkaar: de vraag- en aanbodzijde. Die kruisbestuiving levert de deelnemers een innovatievoordeel op, waarmee de transities in de bouw- en vastgoedsector versnellen. Kantelingen in de sector worden verkend en partijen gaan op een integrale manier aan de slag met verduurzamingsvraagstukken.

Gawalo

Gawalo richt zich op professionals in de w-installatietechniek. Gawalo schetst hoe de werktuigkundige installatietechniek gebouwen gezonder, comfortabeler en energiezuiniger maakt.

GWWtotaal

GWW Totaal besteed aandacht aan grond-, weg-, en waterbouwwerken alsmede aan openbaar groen. Werken die te maken hebben met de aanleg, het functioneren en onderhouden van
infrastructuur en werken voor het creëren en in stand houden van een schoon en veilig milieu.

Hou het warm

Duurzaam bouwen en wonen is nog lang niet vanzelfsprekend in Nederland.

Maar gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust dat we zo niet langer door kunnen gaan. Houhetwarm.nl richt zich op mensen die zich willen oriënteren op energie besparing en energie opwekking. Met handige tips, informatie over kosten en prijzen en vooral door bedrijven aan te bieden die producten of diensten verkopen waar de bezoeker naar op zoek is.

Installatiejournaal

Installatiejournaal richt zich op professionals in de elektrotechnische installatietechniek. Installatiejournaal schetst hoe de werktuigkundige installatietechniek gebouwen gezonder, comfortabeler en energiezuiniger maakt

Nationalebouwgids

Één platform waarop je al het relevante nieuws vindt over de bouw branche. Actualiteiten, aangevuld met interessante video’s en interviews en volop blogs van mensen uit het veld. Dat is de gedachte achter de Nationale Bouwgids.

Ons nieuws halen we overal vandaan, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. We coveren de berichten van grote landelijke media, maar putten ook uit de vele artikelen en persberichten die onze lezers, klanten en andere geïnteresseerden ons als bron toesturen. Al deze informatie bundelen we en verwerken we in een duidelijk leesbaar artikel, waarmee jij snel op de hoogte bent van alle relevante ontwikkelingen in jouw werkgebied. Baseren we ons op een bron, dan vermelden we dit en hetzelfde doen we uiteraard als er sprake is van gesponsorde content.

De website is onderverdeeld in verschillende segmenten, zodat we de hele markt bedienen. Van woningbouw tot utiliteitsbouw en infra, alles onder één dak.

NDB-online

NBD-online is dé meest volledige en up-to-date kennisbank voor de bouw- en installatiebranche.

Een kennisbank met product nieuws, productinformatie, leveranciersgegevens, bestekinformatie, servicepagina’s en diverse communicatie- en presentatiemogelijkheden. Daarmee is NBD-online dé bron voor salesleads.

Renovatietotaal

Van zzp’er tot aannemer en van architect tot woningbouwcorporatie; allen werkzaam in de renovatiesector en geïnteresseerd in het verbeteren, vergemakkelijken en verduurzamen van renovatiewerkzaamheden. ‘Welke ontwikkelingen spelen in de branche? Welke nieuwe producten maken mijn werk makkelijker of comfortabeler?’ Voorbeelden van vragen die RenovatieTotaal beantwoordt.

Werktuigen

Werktuigen.nl is gestart in februari 2000 en is mede door zijn veelzijdigheid aan machines en gereedschappen uitgegroeid tot één van de best bezochte machinemarktplaatsen op dit moment.