Automotive

Autobranche signalen


De website Autobranchesignalen.nl biedt bedrijven in de autobranche de mogelijkheid om al hun nieuws zelf te publiceren op internet en tegelijkertijd in de belangrijkste vakmedia

Bij nieuws gaat het bijvoorbeeld om nieuwe producten, diensten, organisatorische of strategische veranderingen of aanstellingen van nieuw personeel. Op die manier brengt een bedrijf in één klap alle bezoekers binnen hun doelgroep op de hoogte.

Automotive Werkplaats


Alles draait om de plek in het autobedrijf waar techniek en management samenkomen:

De werkplaats. Het team van redacteuren stelt alle facetten van de automotive aftersales aan de orde: van trends en ontwikkelingen in onderhoud, (schade)herstel en werkplaatsinrichting, tot nieuwe technologieën, onderdelen, equipment en (hand)gereedschappen.

Automotive-online


Automotive-online is hét nieuwsmedium voor iedereen die in de Nederlandse autowereld een managementfunctie heeft – of dat ambieert.

De site combineert een snelle en accurate nieuwsgaring met diepgravende artikelen waarin de ontwikkelingen achter de pr-façades worden geanalyseerd.
De formule richt zich op het aanbieden van veel concrete informatie op het gebied van economie, marketing, reclame, juridische, fiscale en financiële zaken, maar ook “de menselijke factor” wordt niet uit het oog verloren. Om de branche goed te informeren, wordt bovendien meerdere keren per week het laatste nieuws op de site geplaatst. Via een gratis ‘nieuwsbrief’ een seintje wanneer er nieuws op de site is gezet.

Bovag Krant


BOVAGkrant.nl is een de online uitgave van het vakblad BOVAGkrant voor de autobranche en aanverwante vakgebieden waarin

BOVAG-leden actief zijn. De website richt zich met nieuws, praktische en theoretische managementinformatie, analyse en achtergronden op ondernemers en leidinggevenden. Voor 96% van de ruim elfduizend BOVAG-leden is de BOVAGkrant de meest gebruikte informatiebron.

Behalve door BOVAG-leden wordt de BOVAGkrant ook door enkele duizenden andere geïnteresseerden gelezen, waaronder opinion leaders buiten de BOVAG-branches en beleidsmakers van de overheid.

Jobmotive


Jobmotive brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in de mobiliteitsbranche bij elkaar.

Ondernemers kunnen hier zelf vacatures plaatsen. Jobmotive wordt ondersteund door brancheorganisatie BOVAG, die ruim elfduizend ondernemers vertegenwoordigt met een gezamenlijke omzet van meer dan vijftig miljard euro en meer dan 84.000 werknemers.

Jobmotive wordt binnen de mobiliteitsbranche actief gepromoot door vooraanstaande vakbladen zoals Automotive en de BOVAGkrant. Ook wordt deze banensite via de afdelingsperiodieken van BOVAG onder de aandacht gebracht.

LeaseTrader

LeaseTrader is de autolease marktplaats waar de MKB-ondernemer en berijder zich oriënteren in de

zoektocht naar een leaseauto. Dit platform is opgericht in 2002 en in die 12 jaar is er een sterke know-how en ervaring in de leasebranche opgebouwd.

LeaseTrader.nl heeft gemiddeld 700 occasion leasecontracten ter beschikking op de website. De contracten zijn afkomstig van (dealer)leasemaatschappijen en hun klanten (MKB- bedrijven) die vervroegd van hun leasecontract af willen. LeaseTrader biedt daarnaast een actueeloverzicht van leaseacties bij de Nederlandse leasemaatschappijen. Hiermee kunnen MKBbedrijven en berijders eenvoudig de juiste aanbieding vinden op het moment dat zij op zoek zijn
naar een nieuwe leaseauto.