Automotive-online is hét nieuwsmedium voor iedereen die in de Nederlandse autowereld een managementfunctie heeft – of dat ambieert.

De site combineert een snelle en accurate nieuwsgaring met diepgravende artikelen waarin de ontwikkelingen achter de pr-façades worden geanalyseerd.
De formule richt zich op het aanbieden van veel concrete informatie op het gebied van economie, marketing, reclame, juridische, fiscale en financiële zaken, maar ook “de menselijke factor” wordt niet uit het oog verloren. Om de branche goed te informeren, wordt bovendien meerdere keren per week het laatste nieuws op de site geplaatst. Via een gratis ‘nieuwsbrief’ een seintje wanneer er nieuws op de site is gezet.

logo_amo-management
Automotive-online

Automotive-online is hét nieuwsmedium voor iedereen die in de Nederlandse autowereld een managementfunctie heeft – of dat ambieert. De site combineert een snelle en accurate nieuwsgaring met diepgravende artikelen waarin de ontwikkelingen achter de pr-façades worden geanalyseerd.De formule richt zich op het aanbieden van veel concrete informatie op het gebied van economie, marketing, reclame, juridische, […]