Het onafhankelijke architectuurplatform ArchiNed schrijft, redigeert, verzamelt en koppelt informatie op

het gebied van ruimtelijk ontwerp in Nederland (Architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur en aanverwante disciplines).
ArchiNed.nl is al sinds 1997 op het internet aanwezig en heeft in die tijd een sterke reputatie opgebouwd. ArchiNed publiceert actueel hoogwaardig architectuur nieuws van eigen redactie, vakinhoudelijke discussies, een overzicht van alle zich op Internet presenterende Nederlandse ruimtelijk ontwerpbureaus, een succesvolle vacaturebank waarin naast vraag en aanbod van personeel en stageplaatsen ook freelancers zich kunnen aanbieden, een agenda met tentoonstellingen, lezingen, uitstaande prijsvragen, symposia, een kiosk met een overzicht van de vijf belangrijkste architectuurbladen, een societyrubriek en nog veel meer.
De geboden informatie wordt op een centrale plaats op het Internet bereikbaar gemaakt. Door deze bundeling presenteert de Nederlandse architectonische cultuur zich als een geheel aan de buitenwereld. Dit vereenvoudigt het zoeken en maakt een snelle en efficiënte overdracht van zakelijke en culturele informatie mogelijk.

chrome-capture-2023-8-29 (8)
ArchiNed

Het onafhankelijke architectuurplatform ArchiNed schrijft, redigeert, verzamelt en koppelt informatie op het gebied van ruimtelijk ontwerp in Nederland (Architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur en aanverwante disciplines).ArchiNed.nl is al sinds 1997 op het internet aanwezig en heeft in die tijd een sterke reputatie opgebouwd. ArchiNed publiceert actueel hoogwaardig architectuur nieuws van eigen redactie, vakinhoudelijke discussies, een overzicht van […]