Groei mee met De Zaak

De Zaak is sinds jaar en dag het kennisnetwerk voor ondernemers in het mkb. Zij ondersteunen ondernemers bij hun bedrijfsvoering met een veelzijdig tijdschrift, themapockets, een telefonische adviesdienst én op maat voor de ondernemer samengestelde internetsite, workshops en e-mailnieuwsbrieven.

De Zaak biedt continu een schat aan actuele informatie, nuttige suggesties en praktische hulpmiddelen op het gebied van personeel, ict, administratie, belastingen, pensioenen, verzekeringen, wet- en regelgeving, commercie, import, export, geldzaken, juridische zaken, en transport en vervoer.

De website dezaak.nl wordt veelvuldig door uitsluitend zakelijke bezoekers geraadpleegd. Met het plaatsen van banners of mini-advertorials bereikt u gericht de directeur-eigenaar in het midden- en kleinbedrijf. De banners worden gecombineerd geplaatst op de homepage en run of site. Naast standaard-bannerformaten zijn er ook mogelijkheden tot het plaatsen van een Corner Ad of een (expendable) Floor Ad. In de afgesproken periode wordt er maximaal één banner van één van deze formaten per keer getoond. Voor deze banners geldt dan ook een beperkte beschikbaarheid. Wij adviseren deze formaten tijdig te reserveren via onze verkoopafdeling.